Seriestarten nærmer seg!

En lang vinter

Hele syv måneder har gått siden K-analen avsluttet fjordårets sesong med bronse. Ett steg ned fra året før og laget har mye å bevise i sesongen som kommer. Som vanlig har laget brukt vinteren godt og hatt treninger i Akerhallen. Årets sparringpartner har vært Bunnlaget. I siste treningskamp før sesongen ble Bunnlaget feid av banen og formen virker lovende.

Godt overgngsvindu

Styret i K-Analen måtte med tristhet i vinter melde at både Hans Fredrik Riksfjord (flest kamper for klubben) og Kjetil Tangen hadde valgt å forlate klubben. Det var da med atskillig større glede de kunne melde om at klubben hadde signert Trond Myrland og Øyvind Solberg. Dette er to gode spillere som helt klart vil forsterke både offensivt og defensivt. Det har også blitt jobbet med andre spillere og vi kan ikke utelukke at det kommer nye spillere inn for å forsterke foran høstsesongen.

Årets sesong

Noen lag har trekt seg og nye har kommet til. Årets serie består av K-Analen, Samvirkelaget, Bunnlaget, El- Bandidos, Lokomotiv Gagnat og fjorårets mester Romsdal Horns. Det har kommet to nye lag til år som er spennende. Årø BK var eneste lag som meldte seg på i trivselsligaen og endte da opp i bedriftsserien. Det andre nye laget er et lag fra Høgskolen i Molde. Vi vet lite om disse lagene og gleder oss til å se de i aksjon. Vi er selvsagt veldig glad for at de har meldt seg på. "Det er alltid trivelig med nye lag. Vi får bare håpe de holder sesongen ut" sier klubbpresident Anders Häggemark i en kommentar.

Forventninger

Forrige sesong endte med bronsje, noe ingen i klubben var fornøyd med. Kaptein Leif Arne Johansen sier dette før seriestart: "Vi var meget skuffet etter høstsesongen vår i fjor. Vi hadde fin flyt lenge og håpet om gull var helt klart til stede etter den sterke 6-4 seieren over Horns. Men vi kan bare se fremover og i år satser vi hardt. Vi har gjort noen gode signeringer og håper jo alltid på at Rune Moen vil flytte hjem og bidra igjen. Laget har trent godt i vinter og formen er bra. Jeg gleder meg til kamp og at sesongen endelig kommer i gang". På tirsdag sparkes altså det hele i gang og i år går vi for gull!! FORZA ANALA

Terminlisten vil bli oppdatert når den er bekreftet av kretsen.