Sesongen avsluttet med stil

Enveiskjøring

Tirsdag kveld var det duket for serieavslutning og åtte håpefulle Analenspillere hadde møtt sulten opp på KGB for å revansjere de tre siste kampene. Preben Rokstad, Børge Rød og Aksel Nordhaug var ikke med. De åtte fra K-Analen tok umiddelbart tak i kampen og styrte fra start. Det var Kyrre Walle som fikk æren av å sette det første målet etter å ha bommet på to store sjanser.

Like etter kunne Arild Nordhaug øke til 2-0 før Kyrre igjen noterte seg på skåringslisten med 3-0. K-analen dominerte banespillet totalt og Kristoffer Moen var meget god på midtbanen og styrte spillet slik han ville. Spillerne ble dog av og til i overkant offensiv og Fylkeshusa fikk redusere en gang og lagene kunne gå til pause med 3-1 til K-Analen.

Dominansen fortsatte

K-Analen kjørte på videre i andre omgang og det var et lag fult av målkåte spillere som gikk i angrep med alt de hadde. K-Analen kjørte et meget høyt press og Fylkeshusa fikk sjeldent låne ballen. Etter hvert som omgangen gikk begynte målene å renne inn. Lagets toppskårer Kyrre Walle fikset sine mål nummer 14 og 15 for sesongen og tok også over tronen som klubbens mestskårende gjennom tidene. Kristoffer Moen fikk en velfortjent skåring og Arild Nordhaug satte inn sitt andre for dagen. Ekstra god stemning ble det da Kjetil Tangen fikset sitt første mål for sesongen på et utsøkt langskudd etter ypperlig angrepsspill. Fylkeshusa maktet å skåre to ganger før K-Analen fikk sitt siste angrep. Dommer Birger Johnsen kunne opplyse om at det var 8 sekunder igjen å spille og alle mann gikk i angrep. Etter noe klabb og babb var det Arild Nordhaug som viste sin klasse og overblikk og fant kaptein Leif Arne Johansen i feltet, han sendte en utsøkt pasning og Leif Arne hadde en enkel jobb med å sette ballen i mål. Hans første mål for Anala var et faktum med sesongens siste spark på ballen. Alle laget spillere var nå på skåringslista og jubelen var stor. Fylkeshusa var slått 9-3 og sesongen var over.

Vellykket sesong

Etter kampslutt samlet spillerne seg og stemningen var god. Samtlige var enige om at sesongen har vært meget positiv og at andreplass var en meget god plassering. Etter en noe skuffende høstsesong var det deilig å kunne avslutte med en brakseier. Nå er det bare å se frem mot neste sesong og jakten på mer edelt metall fortsetter. Klubbpresident gikk tirsdag ut og lovde forsterkninger, men ville ikke gå ut med noen detaljer om dette. Vi venter i spenning.