Sesongens første kamp i kveld!

Ventetiden er altså endelig over, og nok en gang vender spillere, dommere, støtteapparat og fans nesen mot Lubbenes kunstgressbane. Serien starter noe senere i år enn tidligere, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Motstander i første kamp for Anala er EL-Bandidos, et lag som havnet på syvende og nest siste plass i fjor. Men K-Analen vet vel best av alle at tidligere prestasjoner kan være langt fra det nivået vi vil møte på i kveld. K-Analen kjempet jo selv om seriegullet i 2012, etter å ha havnet aller sist i 2011-sesongen.

"Vi undervurderer aldri et lag uansett. I bedriftsserien svinger det fort, og ofte kan skader på en eller to nøkkelspillere være forskjellen på seier og stortap. Vi er godt forberedt, vi har trent godt, og gutta er skikkelig klare for å gi jernet tirsdag kveld. Ekstra gledelig er det at Arild Nordhaug har fått grønt lys fra legeteamet vårt, etter at han har vært plaget i lengre tid med en mystisk hælskade." Kommentaren fra lagleder Anders Häggemark vitner om respekt for motstanderen, men er også et offensivt signal som tyder på at K-Analen vil smelle ut fra startblokken i 100 i kveld.

Troppen:

Terje Stensønes

Anders Häggemark, Leif Johansen, Preben Rokstad, Øyvind Solberg

Marius Lie, Marius Stensønes, Arild Nordhaug, Aksel Nordhaug

Kyrre Walle

Det er med andre ord et slagkraftig mannskap K-Analen stiller til kveldens batalje. Da er det bare å kle seg i lilla og ta med hele familien på Lubbenes i kveld! Kampstart 21:00!