Siste nytt før kampen i morgen

Torsdag 25.04 klokken 21.00 har vi kamp mot et nytt bekjentskap i bedriftserien, nemlig Montèr Lønseth. Etter den flotte kampen sist håper vi selvfølgelig på 3 nye poeng i morgen.

På skadefronten må vi desverre meddele at Aksel Norhaug fortsatt ikke er helt restituert etter sin hjernerystelse og står dermed over også i morgen. Vi håper dog å ha Aksel tilbake i slag til neste ukes kamp.

Kjetil Tangen sliter fremdeles med skaden som holdt han borte fra fotballen i store perioder i fjorårssesongen, men sier i en kort kommentar at han skal teste foten på oppvarmingen og ta en avgjørelse da.

Gledelig er det at Arild Nordhaug har meldt seg klar til tjeneste i morgen. Midtbanemaestroen er meget spillesugen og målkåt før sin årsdebut, for å sitere hans twitterprofil: "Jeg gleder meg stort til å årsdebutere imorgen! Håper på 3 poeng og noen målpoeng på kontoen".

Børge Rød rapporteres skadefri etter en vellykket trening tidligere i uken.

Troppen til torsdagens kamp:

Terje Stensønes, Anders Häggemark, Leif Arne Johansen, Hans Fredrik Riksfjord, Preben Rokstad, Børge Rød, Kjetil Tangen, Marius Stensønes, Arild Nordhaug og Kyrre Walle.