Skademarerittet fortsetter

K-Analen har akkurat fått en sjokkmelding om at midtbanespiller Aksel Nordhaug er blitt rammet av sykdom. Omfanget er fortsatt uklart, men at han er uaktuell for kveldens kamp er 100% sikkert. Han legges dermed til en skadeliste som allerede inkluderer store navn som Anders Häggemark og Preben Rokstad.

Det var like før kl 17 i dag at klubben fikk melding om at Aksel Nordhaug er uaktuell for spill mot serietoer Samvirkelaget. Dette kom på et svært ugunstig tidspunkt, da klubben allerede har en skadeliste lang som et vondt år. Dermed har vi kun en tilgjengelig innbytter i toppkampen som starter kl 22:00, lokal tid.

Støtteapparatet rundt K-Analen er satt i kriseberedskap og jobben med å skaffe til veie en leiesoldat er allerede i gang. Spillere nevnt som aktuelle er tidligere Samvirkelaget-spiller Sten Simonsen, tidligere K-Analer Trond Edvartsen og RB-legenden Erik Heen. Store navn som nok får det til å krible i magen på de fleste tilhengere av K-Analen.

Det heteste navnet akkurat nå er likevel Rikard Julseth Nerland. En spiller med mange år bak seg i 5. divisjon for Malmefjorden. Nerlands rutine og kløkt er akkurat det klubben trenger når det skal spilles toppkamp mot fjorårets serievinner Samvirkelaget. Vi får bare vente og se frem mot kampstart, men nå som ryktene om Nerland er sluppet kan vi i hvert fall forvente oss publikumsrekord i kveld. Husk sen kampstart kl 22:00, antageligvis på grunn av TV-dekning.

PS: Preben Rokstad har uttalt til K-Analens presseansvarlig at han vil møte opp til kamp og teste ut ryggen. Men vi forsikrer dere om at spillernes helse og sikkerhet kommer først. Klubbens fysioterapeut vil derfor ikke tillate Rokstad å spille om han ikke er 100% trygg på at kroppen hans tåler det.