Sommerferie

Da har vi unnagjort en vårsesong over all forventning, og vi overnatter på tabelltoppen fram til høstsesongen starter igjen den 21.august, da vi tar imot Lokomotiv Gagnat.

Flere fans som følger oss i tykt og tynt har lurt på hva spillerne gjør nå som det er snart 2 måneder igjen til neste kamp, og kaptein for laget, Leif Arne Johansen, tok litt tid fra en travel hverdag til å svare på noen spørsmål.

Nå som det er 2 måneder til neste seriekamp, hva gjør dere for å holde formen ved like?

- Klubben har gitt alle spilleren 1 uke helt fri fra trening, slik at alle får litt tid til å lade batteriene. Men etter endt uke starter vi opp med fellestrening igjen og ser framover mot seriestart. Dessuten har også hver enkelt spiller ansvar for å opprettholde egen form, så jeg tror vi skal være i god form når vi starter på igjen.

Flott vårsesong

Dere har hatt en fantastisk vårsesong, kom denne lange pausen på et dårlig tidspunkt?

- Stemmer det, sesongen hittil har vært over all forventning, men ingen poeng har kommet gratis. Vi har kjempet og fortjent hvert poeng vi har fått. Men i de siste kampene har vi kanskje virket slitt slitne og ukonsentrerte, så jeg tror faktisk også vi har godt av en liten pause. Nå får vi mulighet til å samle litt krefter igjen, og dessuten får vi konsentrert oss på å trene på områder vi har sett i kampene vi trenger å trene på.

Så det blir flere gode kvelder for fansen til høsten?

- Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å glede fansen og oss selv. Vi kommer til å være minst like gode i høst som i vår!

Da er det bare å nyte sommeren og glede seg til høsten!