Store forandringer før høstsesongen

Mye har skjedd i klubbhuset i løpet av sommeren. Mens fans og spillere har vært på ferie, har styreformann hatt en hektisk sommer på kontoret.

I løpet av sommeren har det skjedd store forandringer i spillerstallen hos K-Analen. Første spiller ut var Marius Lie, som ba om å få sin kontrakt annulert. Han hadde i utgangspunktet kontrakt ut sesongen, men jobbsituasjonen ble avgjørende til slutt.

Et par dager senere var det publikumsfavoritt Marius Stensønes som valgte å ikke forlenge kontrakten sin med klubben. Klubben håpet i det lengste at det skulle løse seg med Marius, men lyktes ikke til slutt. Dermed mister fansen en av sine aller største favoritter.

Også Øyvind Solberg har gitt seg iløpet av sommeren. Øyvind skrev i våres kun under en halvårskontrakt, og det var lenge meningen at han skulle gå skole til høsten. Vi takker Øyvind for bidraget under vårsesongen og ønsker han lykke til med videre studier!

Styreformann Anders Häggemark hadde følgende å si om saken: "Det er meget synd vi mister tre gode spillere, som har bidratt til en flott vårsesong, nå i løpet av sommerferien. Vi ga alle 3 et godt kontraktsforslag ut ifra klubbens økonomi, men til syvende og sist var det andre faktorer som avgjorde valgene til disse spillerene."

Men styreformannen hadde også en gladmelding til de medier som var møtt opp på denne pressekonferansen: "Det er med stor glede jeg kan meddele at Robert Solheimdal har signert en kontrakt med klubben! Det er ingen hemmelighet at vi har jobbet med denne overgangen i flere år nå, og vi er overlykkelig over at det endelig er i boks. Han har signert en såkalt "pay as you play"-kontrakt, med opsjon på ytterligere 2 år med vanlige lønnsvilkår. Med Robert i stallen, har vi 10 spillere under kontrakt til høstsesongen, og vi er forøyd med både kvaliteten og bredden på de vi har."

Det har også svirret rykter i sommer om at K-Analen skulle prøve å kjøpe fri et par andre spillere fra rivaliserende klubber i ligaen, men dette avviser Anders Häggemark under dagens seanse.

Vi minner om at høstsesongens første kamp spilles på kommende tirsdag kl.21.00 på Lubbenes KGB.

PS: Som tidligere, er også Rune Moen klar for mer skole til høsten. Han har de siste sesongene spilt vårsesongen for K-Analen, for så å fortsette sine studier på høsten.