To av to mot Høgskolen

Torsdag kveld var det duket for ukens andre oppgjør mot Høgskolen. Det første oppgjøret var noenlunde jevnt, men klasseforskjellen viste seg godt når lagene møttes for andre gang. Fansen glimret med sitt fravær, trolig godt benket foran TV-skjermene, men K-Analen viste nok en gang at det lønner seg å møte opp på Lubbenes.

Bunnsolid 1. omgang

K-Analen pangåpnet og presset Høgskolen godt bakover i banen. Flere store sjanser ble skapt, men en porsjon udyktighet og uflaks hindret ledelse. Etter hvert skulle de lilla heltene likevel få hull på byllen, og Robert Solheimdal fikk satt inn 1-0 etter forarbeid av Aksel Nordhaug. Solheimdal var for øvrig tilbake i troppen etter et lengre avbrekk pga en strekkskade. Neste mål er det Aksel selv som får æren av å sette inn, etter å ha mottatt en flott pasning av storebror Arild Nordhaug. 3-0 blir satt inn av Jan Loftesnes, som nok en gang stilte seg til disposisjon for Analene, og toppscorer Kyrre Walle setter punktum i 1. omgang med sin 4-0-scoring.

Sjansesløseri

2. omgang fortsetter i samme spor som den første. Høgskolens spillere hadde smarte bevegelser og satset offensivt, noe som skapte enorme bakrom å løpe i for K-Analen. Til sammen kunne vi sikkert telle et tosifret antall store sjanser, men ballen ville rett og slett ikke i mål. Dette er noe som må jobbes med om Horns og Samvirkelaget skal slås. Og da går det som det ofte går; Høgskolen får redusere til 4-1. K-Analen beholder likevel roen og kontrollerer inn til seier.

"Bunnsolid 1. omgang i dag, men i den andre slipper vi Høgskolen litt inn i kampen. De går riktig nok veldig offensivt til verks, og det gir oss flere sjanser til å putte både 5, 6 og 7 mål. En godt gjennomført kamp av gutta, men litt skuffende at vi ikke klarer å sette flere sjanser. I helgen blir det nok kjørt en del avslutningsøvelser for å rette på dette mot neste kamp", var kaptein Leif Johansens kommentar etter kampen.

Neste kamp er førstkommende tirsdag mot Samvirkelaget. Dette er en kamp som må vinnes om drømmen om seriegull skal holdes i live, og regner selvfølgelig med at sidelinja er stappfull av Analfans!