Velkommen til vår splitter nye hjemmeside!

Vi har jobbet lenge med dette prosjektet og endelig er de nye nettsidene lansert. Med mobiltilpasset design skal siden se strøken ut, uansett om du bruker mobil, tablet eller PC.

Alt fra den gamle nettsiden vil du finne igjen i ny innpakning. Webshopen vår går som det griner, og om du kjenner noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet, har du mulighet til å finne den perfekte gaven her. Spillerprofilene er oppdaterte med mer info og statistikk, det samme er klubbens meritter. Noen vil kanskje savne tabellene. Disse finnes nå kun inne på nyhetene, eller som eget menyvalg om du bruker mobil.

Klubben har også planlagt å skaffe til veie et eget klubbkamera, som vil bli brukt til å ta bilder til nyhetene våre. Litt mer spennende enn den samme logoen i toppen hele tiden. I tillegg vil fans som ikke har mulighet til å møte på sidelinja, få noen smakebiter fra kampens hete. Det er også planlagt nytt lagbilde og nye spillerportretter i løpet av sesongen, så følg med!

Om det skulle være noe du savner, eller andre ting som ikke er som det skal være, nøl ikke med å ta kontakt med webmaster Arild Nordhaug. For eksempel linker som ikke fungerer, manglende innhold, eller rett og slett at siden ser merkelig ut på mobilen din.

Husk også å følge oss på Twitter og Facebook for å få med deg siste nytt fra Moldes mest sjarmerende bedriftslag. Klikk på linkene nederst på siden eller i høyremargen under tabellene for å følge oss.

Håper du setter pris på de nye nettsidene våre!