Vi gratulerer Sten Simonsen som fan nr 50!

Like etter kl 17 i dag, ble det bekreftet at Sten Simonsen er vår fan nr 50. Interessen rundt K-Analen har aldri vært større og ledelsen i klubben er ekstatiske.

Vi gratulerer Sten Simonsen, med tittelen som K-Analens offisielle fan nr 50! En stor milepæl er nådd, men vi har ingen intensjoner om å stoppe her. Nå er neste mål 60 fans - Vi sikter mot stjernene!

Det var en ydmyk, men svært lykkelig Simonsen som snakket med K-Analens reporter tidligere i kveld. Han var i ekstase over å få være med på å skape historie, men samtidig tydelig på at han ikke ville stjele noe av rampelyset foran kveldens viktige kamp. Sten har tidligere vært aktiv i bedriftsserien for Samvirkelaget, og innrømmer at han holder en aldri så liten knapp på seier til fjorårets mester. Han mener dog at laget han forlot aldri helt klarte å erstatte hans kvaliteter som ballfordeler på midtbanen.

Sten Simonsen var også en av kandidatene til å vikariere for vår skadde Aksel Nordhaug, men måtte takke nei på grunn av en vond legg som har plaget han i lengre tid. Men han legger ikke skjul på at tankene om et comeback i bedriftsserien har svirret rundt i hodet hans en god stund. Vi kan uansett ikke gjøre annet enn å gratulere nok en gang, og meddele at kaffe og delfiakake blir servert på hans arbeidsplass i morgen. Det lønner seg å støtte K-Analen!