Hadde serielederen i knestående

IMG_20170905_210933.jpg

På årets første skikkelig høstkamp hadde K-Analen serielederen i knestående, men måtte tilslutt gi tapt.

Det ble en dramatisk start på oppgjøret, da det viste seg at det var satt opp to kamper samtidig på Lubbenes Kgb, og vi måtte prøve å finne en annen bane for å avvikle kampen på.

Løsningen ble  at vi dro til Kviltorp Kgb, og kampen var igang noe forsinket. De tilskuerne som hadde tatt beina fatt til oppgjøret, fikk sitte på med spillerne over til den nye arenaen.

Kampen startet noe avvente for K-Analen, og Bankers FK, som er i solid form om dagen, gikk opp i en grei 2-0 ledelse halvveis i 1.omgang. Men K-Analen, som har vist en flott formstigning i de siste kampene, reduserte til 2-1 ved vår notoriske målscorer, Bendik Tangen , og ny spenning i kampen. Assisten var nesten like fin som målet, kreditert Preben Rokstad. Men like før pause scoret Bankers FK nok engang, og gikk dermed til pause med en grei ledelse. 

IMG_20170905_203608.jpg

K-Analen ble enige i pause om å trå litt meir til i duellene og legge igjen respekten de evnt måtte ha før kampstart. Det ga resultat med engang, da Martin Sylte reduserte til 3-2, assist Bendik.

Ikke lenge etter var K-Analen igjen frempå, og dermed 3-3! Øystein Vestre ladet den velkjente venstreslegga, og keeper var sjanseløs! Serielederen var i sjokk, handlingslammet og i knestående. Etter dette bølget spillet frem og tilbake, og begge lagene jaktet et ledermål. Bendik var farlig frempå ved flere anledning, desverre uten resultat.

Så fikk Bankers Fk idømt et feilaktig frispark i farlig posisjon. "Det var aldri i nærheten av frispark, kamp om ballen og begge spillerene var like ille", mente spillende klubbpresident og synderen, Anders Häggemark. Bankersspilleren lot seg ikke be to ganger, og klinte ballen rett over hodet på keeper Terje Stensønes og dermed 4-3. Ikke mange minuttene etter var det klabb og babb bak hos K-Analen, og Bankers utnyttet feilen og dermed 5-3. 

Uret viste 6 minutter igjen og fortsatt tid for K-Analen å komme inn i kampen igjen. Så plutselig gikk lyset (!) på stadion, og dermed måtte dommeren blåse av kampen! 

"På grensen til skandale! Vi jaktet utligning og hadde ikke gitt opp å få med oss et resultat fra kampen. De virket litt kjørte på slutten, så mulig vi kunne scoret et mål eller to. Men nå ble det som det ble, så da får vi bare brette opp ermene og heller sørge for 3 poeng mot Brunvoll på torsdag", sa Bendik til oss etter kampen.

Neste kamp er altså Torsdag kl.21.00 på, forhåpentligvis, Lubbenes Kgb, mot Brunvoll.

PS: Bendik Tangen fortsetter sin scoringsrekord, har no scoret i 10(!) kamper på rad!