K-Analen har funnet høstformen!

Den gode høstformen forsetter for K-Analen, etter 2-6 seier mot Brunvoll igårkveld.

Den gode høstformen forsetter for K-Analen, etter 2-6 seier mot Brunvoll igårkveld.

Torsdag kveld var det duket for årets tredje og siste møte med Brunvoll. Etter at de to foregående oppgjørene hadde endt med seier til hvert av lagene, var fansen spente på om K-Analen kunne fortsette det fine spillet fra de siste kampene.

Det gikk ikke mange minuttene før vi tok ledelsen gjennom Espen Nordgård. K-Analen satte fart på ballen, gikk på en touch og Brunvollspillerne hang ikke med, 0-1.

0-2 kom på en glittrende kontring, kreditert banens beste, Arild Nordhaug. Etter det bølget det litt fram og tilbake, men med god kontroll fra K-Analen. Men så fikk Brunvoll frispark i farlig posisjon, og det knallharde skuddet gikk utagbart bak keeper Terje Stensønes, og dermed redusering til 1-2. Dette var forøvrig det 5(!) dødballmålet imot på de siste kampene. 

"Her har vi et stort forbedringspotensiale, så det blir fokus på treningene i ukene som kommer", kunne Martin Sylte fortelle oss. 

Så var det nok engang Arild sin tur å komme på scoringslisten, på nok en fantastisk kontring, og 1-3 var et faktum. Men omgangen var fortsatt ikke over, og 1-4 kom like før pausesignalet. En aktiv Børge Rød ute på høyrekanten slo en knallhardt innlegg på bakerste, og der kom ingen andre enn forsvarskjempen fra Kleive, Inge Eidseter og plasserte den trygt i kassa.

Inge var ikke ferdig for kvelden, og la på til 1-5 noen minutter etter pause. Kampen var i realiteten over, og K-analen hadde god kontroll på kampen og lot Brunvoll slippe til få sjanser. Men så fikk de en dødball igjen midt i omgangen, et billig et sådan, og etter litt klabb og babb i feltet, fikk Brunvollspilleren vendt opp og satt ballen i mål, dermed 2-5.

IMG_20170907_203711.jpg

Det så også ut til å bli sluttresultatet, med Arild hadde nok et mål på lager ikveld, hans tredje, og dermed ble sluttresultatet 2-6. En meget god gjennomført kamp av K-Analen, og seier nr.3 av de 4 siste kampene var bokført. Børge Rød tok en kort prat med oss etter kampen.

Neste kamp er ikke før den 19.09 kl.22.00 mot Romsdal Horns.